Engelsk

Kom nærmere

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om Lindegaard & Co., så kontakt os endelig. Vi har prøvet det meste og er ikke
berøringsangste for nogen opgaver eller kunder, om du så er S, M, L eller XL.

Ledige stillinger

Vi søger en full blown projektleder med erfaring, god talforståelse og blod på tanden.

Vi er et mindre team af ildsjæle, der forstår at løfte i flok. Vi holder til på Nørrebro og hos os er tonen uformel og ærlig og stilen høj grad af personligt ansvar. Kommandovejene er korte og derfor er vi også lynhurtige til at eksekvere; et kendetegn vi prioriterer højt – uden, at der selvfølgelig gives køb på kreativitet og kvalitet.

Vi omgiver os med en stor kreds af freelancere, der er eksperter på hver deres område, hvilket bidrager positivt til vores høje grad af fleksibilitet og mangfoldighed som vores danske, såvel som internationale, kunder nyder godt af - og har gjort i de seneste 23 år.

Som vores nye projektleder vil du skulle håndtere vores kunders kampagner fra A-Z. Det vil sige hele vejen rundt lige fra:

  • Briefing, tilbudsgivning og budgetopfølgning
  • Styring af ressourcer på tegnestuen
  • Kontakt til 3. parts leverandører
  • Eksekvering & rapportering
  • Fakturering

Vi leder efter en ny kollega med erfaring indenfor lead generation og co-marketing. Det vil være en fordel, hvis du kommer med erfaring fra projektledelse af marketingaktiviteter i eller for større internationale virksomheder og dermed en forståelse og accept af de processer og procedurer sådan kunder kan være underlagt.

Ligeledes vil det være en fordel, hvis du har erfaring med channel-markedsføring og er vant til at samarbejde med forhandlere og alliance partnere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt: Søren Lindegaard på 3948 0000 eller via soren@lindegaard.dk


Kontakt os


Find os her

Lindegaard & Co. 
Banevingen 10A, 1. sal 
DK-2200 København N.