Engelsk

Om Lindegaard

Vi tror på god reklame.
For os handler god reklame om at gøre en målbar forskel ved at flytte holdninger, øge salgstal og skabe leads.

Hvem er vi?

Lindegaard & Co. er et reklamebureau, der primært fokuserer på BtB markedsføring og salg. Vi er hverken et rent online eller offline bureau – vi er både og. Vores kompetencer er bredtfavnende, og vi har prøvet det meste før. Vores mission er af få salgschefen og marketingchefen til at elske hinanden. Vi er Lindegaard & Co.


Eksekvering er Gud

Vi har eksisteret siden 1995, og gennem årene har vi haft en sund og naturlig opvækst. Vi er et dedikeret team af ambitiøse og kreative kolleger, der brænder for at skabe god reklame og effektfuld markedsføring. Selvom vi er blevet større, har vi stadig det samme mindset. Vi er ligetil, effektive og kan tage action på et splitsekund.


Vi tror på god reklame

Vi tror på god reklame, men vi er hverken religiøse eller har berøringsangst for noget som helst. For os handler god reklame om at gøre en målbar forskel ved at flytte holdninger, øge salgstal og skabe leads. Og der skal to til en god reklamekampagne. En dygtig kunde og et dygtigt bureau. Så enkelt er det. Amen.


Hvilken kunde er du?

Vi tilbyder services og sparring lige fra idé og udvikling til udførelse og opfølgning. Du kan få hele pakken eller nøjes med blot at plukke fra listen over vores kompetencer. Nogle hjælper vi med enkeltstående elementer, mens andre benytter os som deres outsourcede reklame- og marketingafdeling.

Kontakt os og lad os finde ud af, hvilken del af bureauet du har behov for.